Gość asia Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Witam mam problem od kilku dni pod rzad kładac sie wieczorem do łózka odczuwam dosc mocny ból nóg i miednicy(nogi jakby mi dretwiały i odczuwam ból a miednica jakby cos mnie sciskało tak jakbym ja uciskała lezac na boku)) ale tylko wtedy kiedy leze na boku ( na jednym i drugim też) czesto musze zmieniac pozycje bo dopada mnie ten ból gdy natomiast połoze sie na brzuch lub plecy juz nie boli!! nigdy wczesniej nic takiego nie miałam tym bardziej od kilku dni pod rzad to mnie do pada.w dzien podczas chodzenia i siedzenia nie odczuwam bólu tylko lezac na boku.Co to moze byc.Jestem kobieta mam 26 lat nie jestem w ciazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 możliwe że dzieje się to wyniku zwyrodnień lub przeciążonego kręgosłupa, ucisk na kregi leżąc na boku jest dwa razy większy niż jabyś lezała na plecech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi