Gość Bartłomiej Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam panie Tomaszu. Dzis wieczorem lezac,zaczalem dotykac sie w okolicahc kregosupa i poczulem tam nie wielkie zgrubienie ma srednice okolo 1cm,jak naciska to odczuwam lekki bol,coz to moze byc takiego? Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Julita Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mam taki sam problem. Niedawno wyczułam na kręgu zgrubienie które strasznie boli. Wszystko zaczęło się kiedy poszłam do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zibi Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja też tak mam na odcinku szyjnym.Przy dotyku bardzo boli.Czy na USG wyjdzie co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi