Gość Damian Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam. Mam 17 lat i mam problem związany z moim członkiem, a dokładnie wędzidełkiem. Chodzi o to, że bez problemu odsłaniam żołędzia i w czasie wzwodu, ale nie schodzi mi dalej za żołędziem, dochodzi do krawędzi żołędzia i dalej nie idzie. W dodatku nie zsuwa mi się. Tylko jestem niepewny czy to będzie przeszkadzać mi przy współżyciu i tak dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 To raczej jest spowodowane zbyt wąskim pierścieniem napletka. Niestety może to sprawiać kłopoty w przyszłości w czasie stosunków seksualnych. Radzę w tej sprawie jednak skonsultować się z urologiem, który zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Może okazać się konieczna korekcja chirurgiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 można wiedzieć na czym mniej więcej to polega? Mogę potwierdzić, że pierścień jest mocno zaciśnięty za napletkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi