Gość Ewa Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam ! 5 lat temu ukłułam się kolcem agawy w palec. Wyrósł mi mały guzek. Nie jest bolesny ale bardzo sie boję ze może się to przerodzić w raka. Czy jest to możliwe ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 To raczej guzek powstały na skutek wytworzenia się ziarniny zapalnej po ukłuciu kolcem. Takie zmiany nie ulegają zezłośliwieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewela Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Ja mam taki sam problem. tez mam na palcu guzek po ukluciu agawy.... myslalam ze on zniknie ale mam go juz 7 lat. tez mam obawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi