Gość Marcin Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam. Od pewnego czasu nad moimi brwiami pojawiły się twarde zgrubienia które wystają poza obrys czoła. Są wypukłe, jedno mniejsze drugie większe. Przy dotykaniu nie bolą lecz nie są zbyt estetyczne. Gdy się patrzy pod kątem widać że te miejsca są wypukłe. Czy można to jakoś usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Trudno mi określić co to może być bez bezpośredniego badania. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. Musi on stwierdzić czy wypukłości związane są z tkanką kostną czy miękką. W zależności od tego będą podjęte odpowiednie działania. Jeśli zmiany spowodowane są rozrostem tkanki miękkiej zapewne będą mogły być skorygowane zabiegowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziom Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Siemka, nie wiem czy o tym samym piszesz ale mam coś podobnego... Wypukłości nad oczami co wygląda jak u prehistorycznego człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosc Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 witam, mam podobna sytuacje. czy udalo sie komus rozwiazac problem z wypukloscia np. poprzez jakis zabieg ? Bardzo prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi