Gość Szymon Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam mam pytanie od czego może być spowodowany bol nerek? Na początku miałem krew w moczu i straszny bol pęcherza pozniej zaczęła mnie boleć prawa nerka teraz już bolą obie i zaczyna mnie boleć cały brzuch. Byłem u lekarza przepisał mi leki lecz nie pomagają teraz czekam na wyniki badań. Bol nie jest aż tak mocny jak na początku choroby ale nadal się utrzymuje? Czym może to być spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Ból i krew w moczu mogą być spowodowane kamicą układu moczowego. W takim przypadku trzeba by na pewno wykonać jeszcze USG układu moczowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi