Gość Jurek Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Dzień dobry, piszę do Pana ponieważ mam pewien problem z dłońmi. Od jakiegoś czasu na moich palcach, na tym zgięciu pojawiły się takie jakby narośla, czasami mnie bolą. Dodam, że jestem kierowcą i często mam zgięte dłonie. Byłem u lekarza pierwszego kontaktu i u reumatologa jednak nie potrafili oni określić co to jest. Badania wyszły ok. Proszę o pomoc... Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Może to jakieś brodawki typu wirusowego. Trzeba by jeszcze w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jurek Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 dziękuje za odpowiedź, niestety dermatolog też rozłożył ręce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi