Gość bartosz Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Masturbowalem sie i kiedy mialem miec wytrysk scisnołem penisa u gory tak ze uniemozliwilem wytrsk i kiedy sie zaczal to przez kilka sekund nastepowal tylko wewnątrz prącia i za chwile puscilem i nastapil wytrysk. Czy moglem w ten sposob uszkodzic prącie albo jadra to znaczy czy to wszystko nie cofnelo sie gdzies pod cisnieniem albo czy mozna tak uszkodzic cewke. Potem mialem dziwne uczucie w penisie i slabiej go teraz czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Na pewno w ten sposób nie uszkodziłeś penisa. Nie martw się o to. Nie powinno nic się stać przez taką czynność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartosz Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Dzięki. Tylko teraz nie wiem czemu mi nie staje tak jak przed 1 marca minęło już 3 tygodnie kiedyś mogłem mieć wytrysk 3 razy w ciągu 2 godzin i penis był sztywny a teraz poszerza się tylko trochę u nasady i za chwilę opada. Mam 21 lat. Przy wzwodach porannych jest tak samo chociaż wzwody poranne zawsze miałem słabe. A w nocy to nie wiem. Różni ludzie piszą że mają wzwody w nocy zastanawiam się skąd to wiecie skoro śpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi