Gość Maciek Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Po ostatnim stosunku (3 dni temu) z dziewczyną odczuwam dziwny dyskomfort. Po nawet lekkim uciśnięciu trzonu prącia w okolicy żołędzi i zwolnieniu tego ucisku pojawia się *wewnątrz* prącia ból. Nie jest on szczególnie silny, ale powoduje dyskomfort. Zjawisko to występuje tylko wtedy, gdy członek jest w stanie spoczynku. Pomimo tego możliwe jest uzyskanie erekcji, stymulacja prącia w trakcie jej trwania nie powoduje bólu, tak jak i ejakulacja. Oddawanie moczu też jest bezproblemowe. Obawiam się uszkodzenia np. ciał jamistych lub/i błony białawej, bo w trakcie stosunku raz członek wysunął się z pochwy, a ja nie zdążyłem zareagować i wykonałem nim *pchnięcie*, ale wtedy członek nie był jeszcze w 100% *twardy*, potem erekcja normalnie występowała i mogłem normalnie ukończyć stosunek. Po tym także, w czasie masturbacji erekcja też występowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 To zapewne niewielkie stłuczenie, nadwyrężenie prącia. Taki stan w przeciągu kilku dni powinien się wycofać. Nie ma Pan cech poważnego uszkodzenia prącia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Dziękuję, uspokoił mnie Pan nieco. Też tak pomyślałem, ponieważ, gdyby było coś poważniejszego, to myślę, że ból byłby ciągły, erekcja była by bolesna (lub przy czymś b. poważnym - niemożliwa)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi