Gość tomekmm Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Witam pojawiła sie mala grudka pod skórą na penisie w czasie wzwodu wydaje sie być bardziej wyczuwalna jest ona kolo żylki w srodku penisa przy dotknieciu toszkę boli i wydaje mi się że jest trochę mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Być może to zaczopowany gruczoł łojowy w stanie zapalnym. Taka zmiana z reguły zanika samoistnie w przeciągu 1-2 tygodni. Trzeba utrzymywać należytą higienę tej okolicy ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomekmm Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Wydaje mi się że utrzymuję co prawda jest coraz mniejsza tak mi sie wydaje ale jest ok 2 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi