Gość Pan krzysztof Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Jestem młodym człowiekiem i w parę lat temu przeszedłem operację narzadu płciowego ponieważ miałem poważny problem natury wzwodu członka i nie mogło obejsć się bez operacji. Lekarze dowiedli iz przypadłosc moja jes bardzo zadkim zjawiskiem i nie występuje w środowisku zbyt często. Upłynęło od tamtego czasu juz 15 lat i dopiero teraz częste współżycie seksualne pokazuje iz, wciąż mam problem z przeszłości kiedy byłem jeszcze dzieckiem co przeniosło sie na dojrzałe moje życie:) Podczas stosunku poniżej na moim członku zbiera się duża warstwa skóry która jest przyblokowana przyrośniętymi dwiema bliznami które tworzą swego rodzaju blokadę i przez co moja skóra nie ma możliwości przepłuwu w dół. Co takze przerzuca się na moje jądra które są bardzo ścisnięte:( Jestem przekonany, ze mój problem można rozwiązać tylko w jaki sposób odbędzie się przeprowadzony zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Na pewno z tym problemem należy skonsultować się z urologiem. Trudno określić mi jak powinien wyglądać zabieg i czy w ogóle powinien być przeprowadzony bez badania. Prawdopodobnie będzie możliwość wykonania plastyki takiej zmiany czyli uwolnienia skóry z blizn, najlepiej zapewne w znieczuleniu do kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi