Gość marek Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Witam, Borykam się z problemem zbyt krótkiego wędzidełka. Podczas wzwodu napina się tak bardzo, iż powoduje to dyskomfort. Lekarz powiedział mi o przecięciu tego wędzidełka. Mam jednak obawy co do takiego przebiegu sprawy. Może to tylko stres, ale jestem tym zaniepokojony. Jak to będzie po zabiegu? Czy rozcięcie wędzidełka może w jakikolwiek sposób rzutować na stosunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Jak to będzie po zabiegu? - wszystko wróci do normy i nie będzie napięcia na penisie, rana po nacięciu zagoi się do dwóch tyhodni Czy rozcięcie wędzidełka może w jakikolwiek sposób rzutować na stosunki? - raczej poprawi jakoś stosunków, a nie pogorszy, wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 A ze strony wizualnej penisa? Bo nie mogę sobie tego wyobrazić po przecięciu, czy tej *żyłki* nie będzie ? czy też jako nacięta może tak mówiąc kolokwialnie *dyndać*? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi