Gość Basia Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Witam. Miałam wycinany 7 dni temu pieprzyk na twarzy. Czy po zdjęciu szwów(poniedziałek) trzeba nosić plasterek? Jeśli tak ile czasu? Czy bliznę można będzie po 2 dniach od zdjęcia szwów przypudrować? Jeszcze jedno pytanie- Czy wynik badania histopatologicznego odbiera się osobiście (sama odczytam i nie trzeba konsultować z lekarzem) czy po odebraniu trzeba zapisać się do lekarza na jego interpretację? Bardzo dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Witam .Też miałam usuwany pieprzyk na twarzy.Po zdjęciu szwów nie trzeba nosić plastra.Ja dostałam strzykawkę ze spirytusem po zabiegu i ponad tydzień polewalam tym spirytusem .Potem smarowałam to miejsce olejkiem takim dla dzieci a następnie maścią Cepan na blizny i to wszystko .Po zabiegu byłam na zdjęciu szwów i potem jeszcze raz na kontroli .Jestem zadowolona z zabiegu.Wynik odczyta Pani lekarz a co do wizyty to On decyduje ja tak miałam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi