Gość Marek Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Witam bardzo serdecznie Pana, Mam pewien problem z wędzidełkiem. Naciągając (rozciągając) widze, że jest przerwane lekko (ale nie ma krwi) wędzidełko napletkowe. Mialem taki przypadek 1.5 roku temu, ze powstał mały strup po krwi - powstała później mała blizna. Doszedłem do wniosku, iż nie ma sensu iść do urloga ponieważ nie czułem żadnego dyskomfortu oraz bólu. Prosze mi powiedziec czy muszę iść do urloga jeżeli nie odczuwam bólu ani nie ma krwi za wyjątkiem lekkiego pieczenia ? Aczkolwiek naciągając żołądz kieruje się lekko w dól i tego sie obawiam, że może być za któtkie ale z drugiej strony nie odczuwam żadnego bólu oraz dyskomfortu. Seksu nie uprawiam i przez najbliższe 2 lata nie bede uprawiać. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 W takim przypadku jak Pan opisał nie ma potrzeby konsultowania się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Dziękuje bardzo za odpowiedz pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi