Gość Kamil Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 WItam.. Obecnie mam 24 lata.. Około 5 lat temu pojawila się na moich jądrach kulka.. Po kilku dniach znikneła.. Po jakimś czasie znów sie pojawiła i także po kilku dniach znikneła.. Jakieś pół roku temu pojawiła sie po raz kolejny.. Tym razem na stałe.. Znajduje się ona pod skórą moszny, jest biała, i bardzo twarda.. Nie sprawia zadnego bólu, nawet przy ucisku. Nie sprawia tez jakiegokolwiek dyskomfortu a jedynie nieestetycznie wygląda.. Ma około 3-4mm średnicy.. Co to takiego moze być, ewentualnie jezeli są jakieś sugestie jak mozna spróbować sie tego pozbyc. Bede bardzo wdzieczny i z góry dziekuje za wszelką pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcinek Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Ja cie tu nie będe straszyć kolego , Bo sam dopiero mialem wodniak jądra ^^ zwlekalem z tym zeby powiedziec rodzicom 7 miesiecy .. Jaki Debil ze mnie Jakby to byl nowotwór to kaput*// Mnie tez nie bolalo .. I co? A tu WOdniak Jądra*// za 2 tyg u Urologa i Albo beda mi siągac albo Farmakologicznie .. A co do tego Twojego Guzka Idź Do lekarza.. Jak nic nie poradzi do Urologa . a Jak urolog nic to USG *],Radze nie ignorować Objawów .. Nie chce cie straszyć Ale cokolwiek moge ja z tego wywnioskować . to Albo wodniak Jądra albo jakiś Nowotwór */ P.S mam 14lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcinek Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 A i Dzisiaj Bylem Bylem u Urologa 2 raz i To nie Wodniak tylko Żylaki powrózka nasiennego / i z tego powodu mam guzka / :D Jezeli masz jakby wiecej zylek nad jadrem to moze byc to*d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shaodw Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ja wziełem czystą igłę i ją przebiłem u siebie *P poleciało dużo tego białego. trzeba uważać tylko na żyłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi