Gość damian Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam. mam 17 lat. wystaje mi bardzo kość ogonowa przez którą nie mogę robić np.brzuszków na wf itp. co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Niestety, ale do tego trzeba się przyzwyczaić. Taka Twoja budowa anatomiczna tej kości. Jeśli przybierzesz na wadze problem powinien się sam rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 witam mam 21 lat jak wyleczyć kość ogonowa . nie umiem się schylać nie umiem siedzieć z dnia na dzień coraz gorzej jak unikać bul i wyleczyć . ten sam problem miałem 3 lata temu i choroba powróciła co mam dalej robić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Prawdopodobnie chodzi o zapalenie kości ogonowej. W takim przypadku powinny być wystarczające leki przeciwbólowe i przeciwzapalne stosowane miejscowo oraz ogólnie. Jeśli nie pomogą należałoby z tym problemem skonsultować się może z poradnią rehabilitacyjną. Odpowiednie zabiegi rehabilitacyjne powinny przynieść długotrwały, pozytywny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi