Gość adam Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Mam problem, z własnej winy zrobiłem sobie mała krzywdę a mianowicie podczas masturbacji nie stosowałem żadnych żeli itp i w wyniku tego powstało na moim penisie zaczerwienienie od otarć, smaruje to kremem aby nawilżyć i aby skora wróciła do poprzedniego stanu ale to nie pomoga po jaka maść mogę sięgnąć ? nie chce iść do lekarza ponieważ sie wstydzę proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Takie zmiany w formie otarć naskórka nie wymagają specjalnych środków miejscowych, aby ulec wyleczeniu. Wygoją się samoistnie. Oczywiście radzę przez najbliższy tydzień nie obciążać penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi