Gość andrzej Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam. mam 17 lat. mam na penisie coś podobnego do blizny, jest tego pare.wygląda to tak jakby kiedyś były dziurki a po nich zostały blizny.co to moze być?podkreślam że nigdy nic nie miałem robione przy penisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania co to jest. Może to jakieś rozstępy skórne. Aby dokładnie dowiedzieć się czym są te zmiany najlepiej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Jeśli znajduje się to na spodniej części trzonu, w pobliżu jąder być może są to zatkane gruczoły łojowe (małe, białe, bezbolesne *krostki*). Wtedy jest to coś nieszkodliwego. Ale popieram przedmówcę - lepiej skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi