Gość marcin Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam mam takie pytanie ponieważ od jakiegos tygodnia odczówam bule w okolicy pachwiny prawej a raczej z blizszej strony przyrodzenia ból pojawił jes po duzym wysilku fizycznym tzn po podnoszeniu ciezkich rzeczy jest to jakby ból promienisty . dwa lata temu mialem problem tez z pachwina mialem zerwane miesnie po dzwiganiu uwazalem na siebie i do tej pory bylo ok teraz znow czy to moze miec zwiazek z czestym kontaktem sexualnym bo po kontakcie fizycznym tez odczówam lekki ból. prosze o pomoc dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Oczywiście w takim przypadku trzeba na początku wykluczyć przepuklinę pachwinową dlatego trzeba by w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Jednak zapewne dolegliwości te są spowodowane przeciążeniem mięśni, które właśnie mają przyczepy swoje w okolicach właśnie pachwin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 dziekuje za odp a czym może być spowodowane to ze mam jakby taka prege czerwona z jednej na ze strony pachwiny na wewnetrzna strone uda ? i jakie sa sposoby leczenia tego mojego schorzenia zeby nie powracało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi