Gość Iza Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam.Mój tata miał tydzień temu robione szczegółowe badania,Niby wszystko jest ok,wyniki w normie mozna by powiedziec,a kreatynina 360 .Dlaczego lekarz nie zwrócił uwagi?powiedział ok,a przeciez norma jest duzo duzo nizsza.Proszę o jakąkolwiek odp,to dla mnie bardzo wazne.dziękuję i czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Na pewno należy ponownie udać się z tym porblemem do lekarza prowadzącego. Norma kreatyniny jest znacznie zawyżona i na pewno wymaga to głębokiej analizy i leczenia. Może lekarz przeoczył ten wynik. Oczywiście myślę, że wcześniejsze badania nie odzwierciedlały zwiększonego poziomu kreatyniny we krwi i że np. ojciec nie choruje długotrwale na cukrzycę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 nie ma takiej normy.takie coś nie istnieje.norma kreatyniny podawana jest w jednosce mg/dl i norma wynosi od 0.5-1.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi