Gość Alicja Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam,moja 20 letnia siostra jest 6 dni po operacji zwężenia moczowodu.. od wczoraj gorączkuje,pielęgniarka podała jej lek na zbicie gorączki,ale nic nie pomogło ..lekarz kazał podać antybiotyk do żylnie mam nadzieje ,ze do jutra się polepszy .. jednak chciałabym się zapytać co może być powodem takiego stanu..czy to coś poważnego ,a może to jakaś infecja..???nie mam pojęcia ..proszę o pilną odpowiedź ..dziękuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania co może być powodem takiej gorączki. Jeśli rana pooperacyjna nie jest w stanie zapalnym to prawdopodobnie gorączka związana jest z jakimś przeziębieniem,uogólnioną infekcją organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi