Gość Sylwia Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam, dwa tygodnie temu na pośladku wyszedł mi guz, początkowo był malutki, niebolący w kolorze skóry. Ponieważ znajduje się na pośladku, cały czas na nim siedzę i zaczął się powiększać. Aktualnie ma średnicę ok 2 cm, jest bolący (nawet jeśli na nim nie siedzę), sprawia mi ogromny dyskomfort kiedy siedzę, ponadto jest sino-czerwony. Oczywiście, zamierzam się udać do lekarza, tylko muszę wypełnić kilka formalności by się do niego zapisać, chodzi mi o to, że chciałabym poznać ewentualne przypuszczenia, by przygotować się psychicznie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Trudno mi określić bez bezposredniego badania czym może być ta zmiana. Z opisu samego guza może wynikać, że jest to np. kaszak i to aktualnie w stanie zapalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi