Gość MArcin Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam, od dłuższego czasu obserwuje u siebie dziwne zjawisko. Mianowicie kolor mojego nasienia jest zółtawy (gdy nie odbywam czestych stosunków). Gdy się kocham codziennie jest już koloru prawie białego. Dodatkowo konsystencja jest tak jakby lekko wodnista. W lewym jądrze wyczówalne są sploty żył. Czy może to być objaw zapalenia nasieniowodu lub powrozka nasiennego? Byłem rok temu u urologa a nawet dwóch którzy mnie zbadali dosyć dokładnie ( przez odbyt, usg jader i prącia). W jednym z opisów uwzględnili możliwe żylaki powrózka nasiennego nieznacznego stopnia. Dodatkowo mój wytrysk osłabł czy może mieć to coś wspólnego? Mam 25 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Czy może to być objaw zapalenia nasieniowodu lub powrozka nasiennego? - raczej nie, w przypadku niesystematyczności w wytrysku jakość spermy czyli też jego zabarwienie może się zmieniać Dodatkowo mój wytrysk osłabł czy może mieć to coś wspólnego? - raczej nie ma to z tym nic wspólnego, ale rzeczywiście z opisu może wynikać, że ma Pan żylaki powrózka nasiennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MArcin Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 A co moze byc przyczyna tych objawów. Dodam ze obecnie od dluzszego czasu mniej mnie wszystko podnieca. W tym wieku chyba nie powinno byc problemow z gruczolem krokowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi