Gość Kamila Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jestem nastolatką i od kilku miesięcy, przy sutku zauważyłam ciemną *narośl*, zgrubienie. Na jednej piersi jest dużo większe niż na drugiej i najwyraźniej wraz ze wzrostem piersi, zgrubienie się powiększa. Boję się, że może to być rak lub coś podobnego. Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania co to może być. To raczej jakaś zmiana łagodna, ale należałoby takie zmiany w zakresie brodawek sutkowych skonsultować z ginekologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ale zanim to zrobię, staram się dowiedzieć jak najwięcej i wydaje mi się, że jest to znamię barwnikowe. Z góry dziękuję *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi