Gość Piotrek Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Dzień dobry. Z góry chcę przeprosić za prawdopodobny błąd umieszczenia tego postu w tym dziale, ale nie wiem zbytnio do którego miałbym napisać. Otóż, moja sytuacja wygląda tak: jestem studentem, popijałem bardzo często, były okresy ze piłem po kilka piw dziennie i nigdy nie miałem problemu. Mogłem pić na pusty żołądek, ale praktycznie nigdy tak nie robiłem. Nie pije już 3 tygodnie nic a nic bo miałem sesje i nie mogłem sobie na to pozwolić, teraz jestem już po i wczoraj miałem ochotę się urżnąć bo mi się należało ( chciałem wypić z 8 piw - potrafię więcej), kupiłem jedno, po połowie piwa czułem się bardzo dziwnie, czułem jak alkohol we mnie krąży, czułem troszkę bardziej pobudzone serce i to odstawiłem, bo czułem się jakbym wypił z 7 piw. O co chodzi? bardzo proszę o pomoc. Moje pytanie brzmi: czy mogę pić piwka na przykład w wolniejszym tempie i nie takich ilości jak kiedyś? P.S. Normalnie się odżywiam, jem bardzo dużo ryżu i mięsa, zupy, wszystko co się da. Palę papierosy (paczka dziennie czasami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 O co chodzi? - zła tolerancja alkoholu jest spowodowana zapewne przemęczeniem organizmu i psychicznym i fizycznym po sesji czy mogę pić piwka na przykład w wolniejszym tempie i nie takich ilości jak kiedyś? - nie ma co do tego przeciwwskazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Nawet 20 minut temu wypilem pol redsa i czuje ze go wypilem, jakos niefajnie sie czuje, gdzie normalnie kiedys moglem wypic dobre kilka mocnych piw i tak nie bylo. Moze powinienem zrobic jakies badania? jesli tak to jakie, prosze o dluzsza wypowiedz na ten temat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciej Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 niewiem co to jest ale mam podobną sytuacje po wypiciu nawet pół piwa cos dziwnego dzieje sie w organizmie robi sie goraco serce zaczyna kolatać pulsacja w głowie jest to bardzo męczace ostatnio przeszło mi po zarzywaniu suplementów diety wit*b6 +magnes oraz omega 3forte na lepsze krazenie krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi