Gość Z Poważaniem Daniel Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Bardzo proszę o odpowiedz. Od jakiegoś czasu mam na prąciu coś podobne do kulek łojowych jest ich sporo ale na prąciu tuż pod skórką przy tak zwanej czapce mam jag by większego typu guza . Nie boli !!!! wogóle czuje trochę jak by był lekko płaski i trochę przyczepiony do prącia . Może to jest jakiś większy guz łojowy proszę o pomoc . Myślenie nie daje mi spokoju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Radzę w tej sprawie skonsultować się najlepiej z dermatologiem. Być może to zwykłe zaczopowane gruczoły łojowe czyli prosaki. Takie prosaki stanowią raczej tylko defekt kosmetyczny, a nie kliniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi