Gość Jarosław Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Dzień dobry dokładnie 2.03.2011 miałem zabieg na przepuklinę pachwinową. Wszystko zrobione jak trzeba, dostałem zalecenia od chirurga który mnie operował zastrzyki, przeciw zakrzepowe w brzuch, i tabletki przeciw bólowe, ale co jest czym. Miałem przepuklinę lewostronną. Ciekawi mnie pewne zgrubienie jeśli mogę to tak nazwać, a dokładniej w rogu uda przy lewym jądrze czasem występuje taki jakby nadmiar ciała. coś w postaci małej górki. Jutro idę na zdjęcie szwów, Powiem Pan czy to może być coś poważnego, czy raczej obrzęk po operacyjny, ? Serdecznie Pozdrawiam i Z Góry Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Raczej to nic poważnego. Zapewne właśnie jakiś obrzęk pooperacyjny lub tez niewielki krwiak. Proszę o tym zgrubieniu poinformować chirurga, który będzie Pana kontrolował po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarosław Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Dziękuję jest wszystko dobrze, szwy zdjęte zostały mi tylko na 3 dni zastrzyki przeciw zakrzepowe, ale jedno co mnie jeszcze zastanawia, nie wiem czy nie uszkodzili mi jakiegoś przewodu. Mam na myśli trzymanie moczu, czasem tak samo z siebie kilka kropelek pójdzie czy to normalne po zabiegu, ? Jakiś obrzęk zapomniałem o to zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi