Gość Tomasz Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Dzień Dobry. Mam problem od 2 tygodni odczuwam dziwne zmiany. Wszystko zaczęło się od bólu lewego jądra potem przeniosło się to na brzuch bardziej lewa strona, czasem też odczuwam dyskomfort z prawej strony. Dodatkowo od nie dawna pojawiło się mrowienie w okolicach kości ogonowej. Na jądrach nie odczuwam żadnych zmian typu guzki czy gródki. Moje dolegliwości w skrócie to : mrowienie , ból brzucha w okolicach jajowodów , dziwne pieczenie. Z oddawaniem moczu nie mam problemów z spermą chyba też wszystko ok ? Proszę o pomoc Dodam jeszcze, że mam 23 lata nie biorę żadnych lekarstw i nie miałem do tej pory żadnych podobnych dolegliwości. Strasznie się boję o bezpłodność. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 mrowienie , ból brzucha w okolicach jajowodów ---- chyba chodzi o nasieniowody, a nie jajowody, jajowody występują u kobiet Trudno mi określić bez bezpośredniego badania co może być powodem tychże dolegliwości. Może to jakiś stan zapalny jąder, najądrzy, powrózków nasiennych, może żylaki powrózków nasiennych. Trzeba w tej sprawie jednak udać się bezpośrednio do lekarza najlepiej urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomasz Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Bardzo dziekuje za odpowiedz :) Pomimo tego ze nie jest wyczerpujacą ( zrozumiale) wiem co to moze byc. Mrowienie minelo. Bol ustepuje. Dyskomfortu juz prawie nie odczuwam.Jezeli objawy minely czy jest nadal koniecznosc wizyty u lekarza czy mozna odpuścic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seba Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Wszystko samo minelo? I co bylo tego przyczyna? pytam bo mam wlasnie ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BISKUP85 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja również od wczoraj odczuwam mrowienie w mosznej. P O M O C Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi