Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Mrowienie w okolicach moszny, ból jąder i brzucha

Gość Tomasz

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry. Mam problem od 2 tygodni odczuwam dziwne zmiany. Wszystko zaczęło się od bólu lewego jądra potem przeniosło się to na brzuch bardziej lewa strona, czasem też odczuwam dyskomfort z prawej strony. Dodatkowo od nie dawna pojawiło się mrowienie w okolicach kości ogonowej. Na jądrach nie odczuwam żadnych zmian typu guzki czy gródki. Moje dolegliwości w skrócie to : mrowienie , ból brzucha w okolicach jajowodów , dziwne pieczenie. Z oddawaniem moczu nie mam problemów z spermą chyba też wszystko ok ? Proszę o pomoc Dodam jeszcze, że mam 23 lata nie biorę żadnych lekarstw i nie miałem do tej pory żadnych podobnych dolegliwości. Strasznie się boję o bezpłodność. Proszę o pomoc.

Gość stapler

mrowienie , ból brzucha w okolicach jajowodów ---- chyba chodzi o nasieniowody, a nie jajowody, jajowody występują u kobiet Trudno mi określić bez bezpośredniego badania co może być powodem tychże dolegliwości. Może to jakiś stan zapalny jąder, najądrzy, powrózków nasiennych, może żylaki powrózków nasiennych. Trzeba w tej sprawie jednak udać się bezpośrednio do lekarza najlepiej urologa.

Bardzo dziekuje za odpowiedz :) Pomimo tego ze nie jest wyczerpujacą ( zrozumiale) wiem co to moze byc. Mrowienie minelo. Bol ustepuje. Dyskomfortu juz prawie nie odczuwam.Jezeli objawy minely czy jest nadal koniecznosc wizyty u lekarza czy mozna odpuścic ?