Gość Łukasz Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam, ok. 2 lat temu miałem zabieg. Okazało się, że mam przepuklinę od nowa. Cz y teraz trzeba będzie wszczepić tam siatkę. I drugie pytanie, czy mogę zażądać znieczulenia ogólnego, gdyż przy ostatnim miejscowym przecięto mnie na żywca. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Cz y teraz trzeba będzie wszczepić tam siatkę. - zazwyczaj w przypadku wznów przepukliny stosuje się wszczepianie siatki I drugie pytanie, czy mogę zażądać znieczulenia ogólnego, gdyż przy ostatnim miejscowym przecięto mnie na żywca. - tak, można, trzeba w tej sprawie porozmawiać z chirurgiem prowadzącym i anestezjologiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi