Gość Mardog Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam mialem miec dzisiaj zabieg chirurg wczesniej stwierdzil ze to przetoka wlosowa ale potem okazalo sie ze to rozchadzacy szew i stwierdzil ze masc na to potrzeba i kazal pobrac wymaz i poczekac do jutra w szpitalu czy widac w tym sens ?? jak wymaz mialem robiony rano ??czemu mam czekac do jutra strasznie mnie to nurtujme dziekuje za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania o co dokładnie chodziło chirurgowi. Skoro nie ma podejrzenia w chwili obecnej występowania torbieli włosowej z przetoką to lepiej raczej wycofać się z zabiegu i poczekać na wszystkie wyniki. Dopiero potem zadecydować o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi