Gość Matka Dominiki Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam, jestem matką 11 letniej Dominiki. Moja córka przez ostatnie dni zaczeła się moczyć podczas dnia, w nocy ten problem nie występuje, nawet budzi się i wstaje do łaźieńki. W szkole to też się jakoś nie zdarza. Wczoraj wruciła z podwurka cała mokra, jeszcze innego razu zauważyłam jak stoi w łaźieńce i zamiast normalnie skorzystać z toalety, zwyczajnie stała na posadzce i oddawała mocz na podłogę będąc w ubraniu, jeszcze dziwnie się uśmiechając. Sądzę że ona robi to specjalnie, jakby sprawiało jej to przyjemność, sama nie wiem co o tym myśłeć, zwyczajnie się boję. Jeśli można pytam się dlaczego ona to robi? Z niecierpliwością czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 W takim przypadku trzeba w tej sprawie skonsultować się najlepiej z psychologiem. Taki stan nie ma podłoża organicznego tylko naturę psychiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi