Gość Aga Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Mój tata ma cyklicznie nawracającą (co około 7 dni) żółtaczkę z silnymi bólami i podwyższoną temperaturą. Lekarze ze szpitala stwierdzili że konieczny będzie zabieg protezowania dróg żółciowych. Chciałabym dowiedzieć się gdzie takie zabiegi są wykonywane? Innymi słowy która klinika jest najbardziej godna polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Trudno mi doradzać, gdzie można zrobić taki zabieg nie znając z jakiego regionu Polski jest tata. Trzeba szukać oddziału lub kliniki, gdzie wykonuje się zabiegi metodą ECPW inaczej zwane ERCP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Dziękuję za odpowiedź :) I podaję że mieszkamy w Oświęcimiu w Małopolsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radar Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ja jestem z Olsztyna,moją mamę wysłano na taki zabieg do W-wy na ulice Brzeską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Na pewno takie zabiegi w Małopolsce wykonuje się w Krakowie i w Chrzanowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi