Gość Adrian Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witam. Moje pytanie dotyczy obrzezania. Chodzi dokładnie o to iż z tego co czytałem na tym forum wynika że mam stulejkę. Chciałem się zapytać czy jeżeli skończę 18 lat i dopiero pójdę do urologa to czy będę musiał zapłacić za operację obrzezania, gdyż wstydzę się o tym powiedzieć rodzicom, a do 18stki zostało mi tylko 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Za zabieg obrzezania wykonywany z powodu stulejki nie pobiera się opłat. Wykonuje się takie zabiegi w ramach ubezpieczenia NFZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ja byłem dzisiaj potwierdzam brak refundacji Lekarz twierdzi że stulejka przestała być refundowana w 2010 r właśnie to sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi