Gość Marcin Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witam Serdecznie ! Mam wodniaka jądra od 3/4 lat tzn w tedy go zauważyłem . 5 miesiące temu byłem w lekarza,oczywiscie diagnoza WODNIAK. Z powodu pracy zagranicą zwlekałem z operacją ,bólu nie odczuwałem ,sam lekarz mówił że nie jest konieczna operacja ,wszystko było ok . Teraz jednak odczuwam dziwny ból pod jądrami(promieniowanie na tą główną żyłę co się znajduję na dole , lub w okolicy jądra ) Dodam że jak unoszę jąda w góre lub gdy chodzę w obscisłej bileiznie ból praktycznie ustępuje. Czy to może być spowodowane wodniakiem ? Zabieg będę miał za kilka tygodni,lekarz mówił że po 2 tyg. będę mógł wrócić do swojej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Tak. takie objawy mogą być właśnie spowodowane wodniakiem jądra. To dość typowe objawy z wodniakiem związane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi