Gość hedu Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam mam takie pytanie, jestem strasznie słaby, zmęczony, wyczerpany, mam problemy z pamiecia i koncentracją. często oddaje mocz, gdy napije sie wody czy herbaty (tak z 3-4 szlanki) to zaczyna sie kołatanie serca, spada potas, magnez, duzy puls, mam wodniste biegunki i jeszcze częsciej oddaje mocz. robiłem podstawowe badania moczu i nic nie wykazało. juz nie mowie, zeby wypić piwo, bo to mnie odwadnia trzykrotnie mocniej niz woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio ze swoim lekarzem rodzinnym. Samo badanie ogólne moczu w takim przypadku na pewno nie jest wystarczające (trzeba ocenić całościowo funkcję nerek). Po bezpośrednim badaniu lekarz zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi