Gość mk Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Jestem za granicą i przed tygodniem miałam robiony rezonans magnetyczny głowy. Czy ktoś mi może powiedzieć, gdyż nie mam kontaktu z lekarzem, czy mając robiony rezonans głowy zbadana została również moja szyja (kręgosłup szyjny)? jest to sprawa dla mnie bardzo niejasna a moje problemy zdrowotne zaczęły sie własnie od kręgosłupa szyjnego. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 W czasie rezonansu magnetycznego głowy nie wykonuje się badania odcinka szyjnego kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zuza Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 rezonans magnetyczny glowy rm odcinka szyjnego to rozne badania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi