Gość Krystian Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dziendobry. 6 tyg temu mialem operacje przepukliny pachwinowej,zostala mi wszyta siatka.Na dzien dzisiejszy czuje sie dobrze nic mnie nie boli.Mam pytanie po jakim czasie moge zaczac jezdzic na rowerze i biegac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Biegać i jeździć na rowerze możną już swobodnie po około 2 miesiącach od zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 llekarz powiedział mi ,że trzy tygodnie po zabiegu mogę jeździć na rowerze,ale spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi