Gość Kamila Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Wczoraj pojawił mi się na łechtaczce bąbel. Jest czerwony i twardy, nie można go przesuwać pod skórą . Nie boli, ale przeszkadza i jest wyczuwalny . Nie mam pojęcia co to może być. Nigdy nic takiego mi się nie pojawiło. Muszę dodać że jestem w młodym wieku, bo mam 15lat. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Być może to tylko jakiś zaczopowany gruczoł śluzowy, łojowy. Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Jeśli to zmiana łagodna samoistnie wchłonie się w przeciągu 1-2 tygodni. Jeśli do tego nie dojdzie trzeba o tym fakcie poinformować rodziców i udać się na konsultacje do ginekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi