Gość Zawek44 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam ! Mój penis ma problem. Otóż najprawdopodobniej mam wędzidełko.Mam 13 lat i bardzo się wstydze powiedzieć cokolwiek rodzicom i także nie chce robić zabiegu w okresie szkolnym. Na internecie widzialem ze ludzie robią zabiegi gdy mają 15-16-17 lat. Czy mógłbym z tym poczekać do wakacji, czy muszę koniecznie szybko udać się do lekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Jeśli to rzeczywiście zbyt krótkie wędzidełko napletka zabieg w takim wypadku można wykonać w trybie planowym czyli nawet poczekać do wakacji. Jednak wcześniej radziłbym o tym problemie poinformować rodziców i skonsultować się z chirurgiem dziecięcym, aby potwierdzić Twoje przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi