Gość Ania08 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Dwa lata temu miałam operacje na kręgosłup.I od tego czasu prawie cały czas mnie boli i śruby mnie kują. Czy to normalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Raczej nie jest to normalne po tak długim okresie od zabiegu. Trzeba w tej sprawie udać się na kontrolę do neurochirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jajen Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ja tak miałem, aż okazało się że implanty są obluzowane. Stwierdzono, że nastąpił naturalny zrost kostny operowanego segmentu i usunięto implanty. Od tego momentu ból ustąpił na 4 lata. Ostatnio jednak jest zle i nie ma pewności co jest przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwia Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja po wypadku jestem juz 3 lata i boli mnie straszliwie kręgosłup a mam tam śruby uszkodzenie Th8 L1 :-( pomocy co mam robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi