Gość Zakłopotana Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam! Mam 14 lat.Od kilku dni boli nie kręgosłup w okolicy lędźwiowej.Zaczęło się od tego, że zaczęłam intensywnie ćwiczyć i zrobiłam sobie przerwę, wtedy właściwie zaczął się ból. Powiedziałam o tym rodzicom ale oni nie wiedza co z tym zrobić. To jest coś poważnego? Muszę iść do lekarza czy mi może przejść samo?Może mam coś z nerkami? Proszę o pomoc, bo nie mam pojęcia co z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Trudno określić co może być przyczyną tychże dolegliwości bez bezpośredniego badania. Najlepiej o tym problemie poinformować rodziców i udać się na konsulatcję bezpośrednio do lekarza. Takie dolegliwości mogą być nawet spowodowane szybkim wzrostem organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi