Gość Aga Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam, mam pytanie odnoście czasu gojenia się ran po operacji w środku ciała. Chodzi mi o moczowody. Miałam usuwany kamyk, a teraz chce ćwiczyć troszkę, ale obawiam się czy już mogę. Od operacji minęło pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Oczywiście, po tak długim okresie można korzystać w pełni z zajęć fizycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ja mialam usuniety kamyk 2 tyg temu ale zostawiono mi stan czy cos takiego by piasek mogl normalnie oczyscic sie,,musze go usunac do pol roku,,i tutaj pytanie czy juz moge cwiczyc czy musze poczekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi