Gość Anna Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Niedawno zauważyłam(wyczułam) przypadkowo coś(zgubienie, guzek )głęboko w lewym bicepsie(wewnętrzna strona ramienia). Byłam z tym u lekarza i usłyszałam, że może to być włókniak i póki mi nie przeszkadza, nie boli to nie trzeba nic z tym robić. Czy jest to groźne? Co i kiedy należy z tym zrobić? Mam 42 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Może to być rzeczywiście włókniak, kaszak lub tłuszczak. Trudno powiedzieć bez badania. Jednak radzę taką zmianę w trybie planowym usunąć i poddać badaniu histopatologicznemu. W 100% będzie wiadomo co to jest. Im zmiana mniejsza tym zabieg łatwiejszy i blizna mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi