Gość Joanna Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Mam pytanie dotyczące krosty która wystąpiła mi niedawno na wzgórku łonowym. Na początku była biała, małą a teraz ma taki czarny punkcik. Nie wiem co ma zrobić czy wycisnąć czy igłą to przekuć i oczyścić? to nie boli ani nie ma zaczerwienienia. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Być może to zwykły wągier czyli zaskórnik. Można spróbować po ciepłej kąpieli i namoczeniu zmiany delikatnie wycisnąć. Jeśli jednak nie przyniesie to efektu najlepiej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem (trzeba by wtedy wykluczyć powstanie kaszaka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi