Gość asdf Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Jestem świeżo po operacji usunięcia stulejki, lekarz zalecił mi smarowanie ran maścią. Czy jest to absolutnie konieczne? Jakie mogą być konsekwencje niedokładnego smarowania? Czy powinienem smarować miejsca w których są szwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Radziłbym jednak smarować tą maścią miejsce gdzie został przeprowadzony zabieg czyli włącznie w rano. Maść na pewno przyspieszy gojenie i zapobiegnie zakażeniu rany. Proszę stosować się do zaleceń lekarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Smaruj dokładnie też tak miałem ! I na początku lekarz powiedział że chyba coś źle smarowałem penisa bo smarowałem szwy ! Więc nie smaruj w miejscach gdzie są szwy a gdy zacznie cie coś boleć idź do lekarza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi