Gość Beata Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Moje pytanie jest następujące. Dwa miesiące temu miałam operację na ropień, dwa razy. Wycinki poszły do zbadania. Odpowiedź była, że to typowy ropień. Po dwóch miesiącach, miałam kolejną operację, okazało się, że doskwierający ból spowodowany był guzem. Guz został usunięty oraz część jelita grubego. Jak stwierdził chirurg guz był bardzo brzydki. Wycinki poszły do badania. Czy możliwy jest nowotwór, pomimo tego że po ropniu który spowodowany był tym guzem, nic takiego nie wyszło? Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Niestety, ale w takim przypadku nie można wykluczyć procesu nowotworowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi