Gość jordan Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Witam, wczoraj przeszedłem zabieg częsciowego (górnego) usunięcia napletka, na górze już go nie ma . Mam pytanie ile potrwa zanim ta część się przystosuje do jego braku, tak, żeby założyć swobodnie majtki i nic nie tarło/bolało (na razie lekarz kazał przykładać tam opatrunki, ale nie powiedział ile czasu potrwa przystosowanie się żołędzia do braku napletka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jordan Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dodam jeszcze, że co jakiś czas budzą mnie nocne wzwody (mam jeszcze szwy). Czy to może być niebezpieczne? Chyba sie nie da kontrolowac tego podczas snu.. Dodatkowo zauważyłem troche fioletowe przebarwienie na boku penisa (skóra jest tam troche jakby *ściągnięta*, mniej więcej w połowie penisa). Co to może oznaczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Niestety, ale przystosowanie takie jest bardzo wolne i zanim dojdzie do całkowitego odwrażliwienia tego miejsce to może to potrwać nawet i ponad pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi