Gość Marek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam! 2 dni temu na penisie pod żołędzie ukazała mi się grubsza żyła tzn. jest normalna, ale w pewnym miejscu na długości ok. 1 cm jest widocznie grubsza. Nic mnie nie boli, nie mam problemów z erekcją. Jedynie co to jestem przeziębiony (nie wiem czy to jest powód). Czytałem na forach, że można posmarować to miejsce żelem *Lioton 1000*. Czy mam spróbować? Co to może być? Dlaczego takie coś powstało? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Ta pogrubiała żyła na pewno nie ma nic wspólnego z przeziębieniem. Być może to jakiś miejscowy zakrzep, ale skoro nie daje on dolegliwości to raczej to jest jakieś naturalne zgrubienie. Może Pan spróbować zastosować żele lub maści z heparyną, ale raczej nie przyniosą one w przypadku naturalnego poszerzenia żyły jakiegokolwiek efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Dziękuję bardzo za pomoc. Żyłka już znikła. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi