Gość Maestro Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam! otóż zastanawia mnie pewna rzecz na skórze mojego penisa. Gdy zsuwam skórę z penisa to odsłania się takie małe zbiorowisko małych zbitych, białych krostek, gdy naciska na jedną z nich nie czuję bólu ,ale powoli robi mi się tego coraz więcej. Nie wiem co to jest i jak się tego pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Albo jest to nagromadzenie mastki, którą systematycznym i dokładnym myciem można się pozbyć, albo są to grudki perliste (patrz strona: http://pl.wikipedia.org/wiki/Perliste_grudki_pr%C4%85cia). Bez bezpośredniego badania trudno mi określić. W razie wątpliwości trzeba w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi